Ga naar inhoud

kristvm

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kristvm

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja hoor. Het lijkt erop dat dit inderdaad de oplossing was. De computer is één keer uitgevallen sindsdien.... maar dat zal waarschijnlijk een accident de parcours zijn... vroeger viel hij gemakkelijk 5 keer per dag uit... Nog eens bedankt.
 2. Beste Stegisoft, de nieuwe grafische kaart is geïnstalleerd en het lijkt er inderdaad op -hout vasthouden- dat de problemen opgelost zijn. Van harte bedankt en een dikke knuffel van mijn zoon. Groeten, Krist.
 3. Bedankt Stegisoft, ik heb op jouw aanraden ASUS GeForce GTX 1050 DUAL OC V2 gekocht als grafische kaart. Ik hoop dat hiermee de problemen zullen opgelost zijn. Hij komt dinsdag toe. Ik hou je op de hoogte. Groeten, Krist.
 4. Dank u wel, stegisoft, ik apprecieer uw hulp ten zeerste. Maar is de videokaart die je aanraadt dan maar net wat beter dan de huidige, de huidige heeft toch 1gb dacht ik, deze die jij voorstelt 2gb? Is dit dan niet een veel betere koop? https://azerty.nl/product/asus/2637400/radeon-rx-550-4gb-grafische-kaart-radeon-rx-550 Deze heeft 4gb? Of is er nog iets waar ik niet op let? Groeten en bedankt, Krist.
 5. Bedankt Stegisoft, maar wat raad je me dan aan? Een nieuwe processor? De mijne heeft toch 3,4 ghz, is dit dan niet genoeg? En ook een nieuwe videokaart? 'Ik vind het vreemd dat je Radeon R7 koopt terwijl de processor ook Radeon R7 heeft weliswaar 720 MHz' Wat bedoel je hiermee? Dat de processor ook een geïntegreerde grafische kaart heeft van 720 mhz?
 6. Bedankt Stegisoft, maar wat raad je me dan aan? Een nieuwe processor en een nieuwe videokaart?
 7. Goedemiddag, ik heb een samengestelde pc die het ok doet/deed, tot mijn zoontje groter werd en zwaardere games ging spelen. Sinds vorig jaar heb ik wat nieuwe onderdelen gekocht, maar de computer blijft af en toe uitvallen en dit na 1 uur of 2 uur spelen, soms zelf na een kwartier of een half uurtje (er zit dus geen regelmaat in). Kan iemand ons helpen, want mijn zoontje (en ik dus ook) zijn teneinde raad (12-jarige zoon in tranen, enzomeer), vermits we ook al zoveel geprobeerd hebben. De laatste tip die ik kreeg was dat het misschien aan mijn voeding lag (vorige voeding kon slechts
×
×
 • Nieuwe aanmaken...