Ga naar inhoud

Stevenke91

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Stevenke91's prestaties

  1. Ok ik heb de driver geïnstalleerd. Moet ik die oude nog verwijderen of is dat zo inorde? Ik zie precies niet meteen een verschil bij de versie van het stuurprogramma.
  2. ASUS R556LA-XX1221T, dat staat op de achterkant van mijn pc. Maar als ik in de verkenner bij eigenschappen kijk geeft hij: Model: X555LAB (i5, 4GB, 5200U 2.20ghz)
  3. Ik heb niets extra geïnstalleerd, maar gewoon het stuurprogramma bijgewerkt via het dialoogvenster van de netwerkadapter (via eigenschappen, stuurprogramma, bijwerken en dan automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's zoeken). Dan geeft hij de melding dat ik de laatste nieuwe versie heb. Ik haalde het maar even aan omdat ik op Google vaak dat antwoord krijg als oplossing "stuurprogramma bijwerken".
  4. Mijn WIFI verbinding valt regelmatig uit op mijn ASUS laptop. Op een andere laptop heb ik dit probleem niet, dus het ligt niet aan mijn internet. Ook op andere locaties heb ik hetzelfde probleem met de desbetreffende laptop. Ik vermoed dat het aan mijn netwerkkaart ligt. Op Google vind ik veel soortgelijke problemen met het type Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter. Tot op heden nog geen oplossing gevonden. Soms valt hij elk uur uit, dan weer drie dagen niet. Als de verbinding uitvalt, moet ik de pc altijd opnieuw herstarten en dan doet hij het gewoon weer. Stuurprogramma al bijgewerkt (tot laatste nieuwe versie), maar niets gevonden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.