Ga naar inhoud

Marcelloow

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marcelloow's prestaties

  1. Hier moet wel ergens het antwoord liggen, de sneltoets geeft hem direct de gewenste categorie maar de mail verdwijnt in de submap gecatoriseerde mail van de map Search folders. moeten nog even verder puzzelen dus
  2. Je zou inderdaad denken dat hier het antwoord ligt, had dit ook gezien maar bij mij verdwijnt altijd de mail uit postvakIn als ik hem een catagorie toe wijs. Ik ga het nog eens verder bestuderen. is er ook een mogelijkheid om de hele regel van een mail van een kleur te voorzien?
  3. Ik zoek een manier om behalve een regel van een email rood af te vlaggen deze op nog een tweede manier te kunnen uitlichten. Voorheen kon je altijd kleur vlag kiezen nu alleen nog maar rood. Deze rode moet sowieso ook blijven maar ik zoek nog een manier om andere email ook ‘af te vlaggen’ met nog een kleur. Tevens wil ik dan dat deze hele regel van de mail een kleur krijgt. ik heb al bij dat categoriseren zitten kijken maar als je daar iets aanmaakt en dit aan een mail koppelt verdwijnt de mail uit je lijst wat niet de bedoeling is, wie weet raad..?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.