Ga naar inhoud

Coya2009

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Coya2009

  • Verjaardag 09-06-1953

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

Contact Info

  • Website URL
    http://www.mijneigenweer.nl/weerstationmeerlo

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Coya2009's prestaties

  1. Bedankt voor je inbreng, maar ik ben er van overtuigd dat het probleem ergens anders ligt. Maak ik een Linux stick of een W10 stick dan geen probleem alleen met een W7 stick wel een probleem.
  2. Boot Option #1 [UEFI USB Hard DISK] Zo staat het nu ingesteld, maar het probleem blijft hetzelfde?
  3. Denk niet dat dit de oplossing is, in de bios staat dat er als eerste gekeken moet worden of het systeem wordt opgestart d.m.v. USB, als 2e CD/DVD, en als 3e HDD. Dus met opstarten wordt er gekeken of er een bootable USB is zoniet dan of er een bootable CD/DVD is, zoniet dan wordt er opgestart vanaf HDD. Als ik dus een bootable USB plaats en opstart dan wordt er opgestart vanaf deze USB en de bestanden worden naar de HDD gekopieerd, als dit gebeurt is dan wordt het systeem opnieuw opgestart, er is dan geen USB meer aanwezig, ook geen CD/DVD en zal het systeem opstarten via de HDD, dit gebeurt ook anders krijg je niet te zien dat de register instellingen worden bijgewerkt. Ik heb in de meer dan 40 jaar dat ik met computers werk vele installatie's gedaan, maar dit had ik nog nooit meegemaakt, daarom mijn vraag hierover. Ik waardeer je antwoord op mijn vraag, maar dit is niet de oplossing.
  4. Beste mensen, Ik heb een opstartbare usb stick gemaakt met Windows 7 en start hiermee mijn systeem op. De installatie verloopt prima en op een gegeven moment krijg ik te zien "Register instellingenbijwerken" Als dit is gebeurt dan wordt er opnieuw opgestart en krijg ik het te zien "Starting Windows" en hier blijft het bij. Ik heb het geprobeerd met 2 verschillende W7 versies, maar dat maakt niet uit. Of ik nu een SSD schijf gebruik of een andere HD maakt ook niets uit. Installeer ik m.b.v. een opstartbare USB stick W10 dan verloopt alles prima, ook kan ik zonder problemen een Linux installeren. Zou toch graag willen weten wat hiervan de oorzaak kan zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.