Ga naar inhoud

jan1991

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jan1991's prestaties

  1. ik heb een licentie voor windows 10 pro gekocht een aparte. Mijn vraag is als ik die sleutel invoer bij productcode wijzigen of hij dan automatisch upgrade naar pro.
  2. Dus als ik een licentie heb dan voer ik die dus in en wordt ie dan automatisch geüpgraded naar windows 10 pro? Mijn ICT leraar gaf advies om een Windows 10 pro versie te installeren omdat ik ook veel met virtuele machines werk.Zoals vm ware hij zei dat windows 10 pro veel beter is dan home.
  3. Beste mensen, Ik heb een vraag ik heb een laptop gekocht in de winkel waar standaard de pc wordt geleverd met Windows 10 home. Ik zag dat de licentie zat ingebakken in de bios. Wanneer ik een installatie wil doen van Windows 10 PRO. gaat hij wel door maar na de installatie krijg ik weer Windows 10 home. hoe kan dit? heeft dit te maken met dat de licentie in de bios ingebakken zit? ik heb de iso van windows 10 pro op een bootable usb gezet via rufus. Het is een Lenovo Yoga 520-14IKB 80X800LAMH met een m.2 ssd. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.