Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Michiel van den Broek

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Michiel van den Broek

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 1. Avast

  Kan je hier wat duidelijke instructies over verstrekken. Ik begrijp dat bij een systeemherstel mijn instellingen worden teruggezet... maar lost dat mijn probleem op met windows media speler en krijg ik hierdoor niet weer andere problemen?
 2. Avast

  Ik heb een ander probleem. Kennelijk hebben de programma's ook e.e.a. veranderd. Mijn winsdows 10 meidia player doet het niet meer en ik kan geen muziek meer afspelen. Hoe kan ik dit herstellen? Op google kan ik nergens Window media player 10 voor 64 bits vinden en groove doet het ook niet....
 3. Avast

  Hoe kan ik een wachtwoord plakken bij opstarten in veilige modus? Als ik mijn pc gewoon opstart gebruik ik mijn vingerafdruk of een pin als ie niet wordt herkend.
 4. Avast

  Het vreemde is dat ik geen toegang tot veilige modus krijg met mijn microsoft account wachtwoord - ik heb wel toegang tot mijn microsoft account. De suggestie was om het password in te typen volgens azerty toetsenbordindeling. Dat heb ik nn geprobeerd want ..... geloof niet dat mijn Nederlandse qwerty toetsenbord opeens omzet naar azerty bij veilige modus.
 5. Veilige modus

  https://www.pc-helpforum.be/topic/69578-avast/
 6. Avast

  Zie bestandje. Moet op pad en ben dus ff offline. 04132018_105722.log
 7. Avast

  Ok. done. OTL.Txt Extras.Txt
 8. Avast

  daarissieweer Fixlog.txt
 9. Avast

  FRST.txt Addition.txt
 10. Avast

  Ik zie Avast niet meer staan bij de app lijst. Dus volgens mij is het verwijderd.
 11. Avast

  zie bijlage zoek-results.txt
 12. Avast

  Het vreemde is dat ik avast niet meer kan vinden. Ik heb gisteren al verwijderd van m'n bureaublad. Het staat niet meer bij de programma's bij start. Bij de apps en onderdelen lijst staat ie nog wel.
 13. Avast

  Helaas niet. Kennelijk is het alleen in veilige modus mogelijk. Maar ik begrijp nog steeds niet waarom ik daar niet in kom met mijn windows account password. Irritant. Volgens mij hebben meer gebruikers daar problemen mee als ik op internet kijk en ik heb nog steeds geen oplossing gevonden. Mocht je nog tips hebben dan hoor ik dat graag. FRST.txt Addition.txt
 14. Avast

  Fixlog.txt
 15. Avast

  Ok. Krijg nu bericht dat de fix is gelukt. Wat moet ik nu doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×