Ga naar inhoud

Johan Hagendoorn

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Johan Hagendoorn's prestaties

  1. Gevonden en ingesteld, Ccleaner ga ik downloaden ( PC 2 weken oud ) nogmaals voor de hulp. doe maar een
  2. Op internet b.v. als ik m'n gegevens moet invullen bij een bestelling of zo, sorry weet het niet beter uit te leggen.
  3. Als ik bij m'n vorige computer namen adressen e.d. moest in vullen deed m'n PC (W8.1) dat vaal automatisch nu niet.
  4. Gelukt, heb automatisch gezocht ik Programma's en onderdelen en office kunnen verwijderen Daarna office 2016 geïnstalleerd werkt volgens mij prima. Heb nog een ander vraagje : het meestal automatisch van b.v. e-mail adres , naam woonplaats e.d. werkt niet bij de nieuwe Windows 10 computer, weet iemand of je dat aan moet zetten ergens ?
  5. Hi, heb ik gedaan,office staat er niet bij en nee nog niks geïnstalleerd. Kom in het configuratie scherm, staat niks. snap er niks van.
  6. abbs dank ga straks kijken nogmaals bedankt voorje reactie.
  7. Dank voor de uitleg, heb deze ook gekocht ziet er goed uit. Probleem is dat ik de proef versie van Office 365 niet van m'n (nieuwe) computer af krijg, niet met de tool en zie ook niets in m'n configuratie scherm. Tip ? dank, Johan.
  8. Dank voor de uitleg, heb deze ook gekocht ziet er goed uit. Probleem is dat ik de proef versie van Office 365 niet van m'n (nieuwe) computer af krijg, niet met de tool en zie ook niets in m'n configuratie scherm. Tip ? dank, Johan.
  9. Hallo, ik wil office 2016 voore w10 online kopen, prijzen variëren tussen de 19,99 en de 149 euro ? Ik gebruik alleen word, excel en outlook, heeft u een goede raad ? b.v.d. Johan.
  10. Hallo, Twee weken geleden heb ik een topic geplaatst ( Beeldscherm valt steeds uit ) Nu ligt dat waarschijnlijk aan m'n videokaart. Mijn Desktop is ruim 4 jaar oud, kan ik niet beter een nieuwe kopen of een dure videokaart kopen.
  11. Wat kan ik doen om 512 Ram te verhogen, een GPU board kopen en maakt het uit welk merk of zo ? Zo ja waar kan ik dat het beste kopen ? B.V.D. Johan Hagendoorn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.