Ga naar inhoud

Frits van Leeuwen

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Frits van Leeuwen

  • Verjaardag 10-01-1969

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 11

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Frits van Leeuwen's prestaties

  1. Ik heb thuis een qnap staan. Deze NAS met 2x4TB synchroniseer ik met een PC in mijn kantoor. Die PC heft een extra HD van 4TB. Maar liefst benader ik mijn Na ook vanuit mijn kantoor. Ook wil ik eventueel vanaf thuis kunnen printen in mijn Kantoor. Eigenlijk wil ik het als 1 netwerk zien. Want met VPN moet je altijd weer een keer inloggen als ik me niet veris
  2. Jürgen, bedankt voor je antwoord. Is het met vpn echt de enige mogelijkheid?
  3. Ik vergat nog te melden dat er ook laptoops heen en weer gaan. Die worden op beide locaties gebruikt.
  4. Hallo, Ik zoek assistentie. Ik heb thuis een LAN met een V10 als modem/router. Daar hongt een NAS in. Thuis heb ik dus een LAN en alles werkt goed. Ik heb een kantoortje waar ik ook via een modem naar het internet kan. Ook hier heb ik een modem dat ook een router is. Op kantoor heb ik dus ook een LAN en ook hier werkt alles prima. Op beide locaties gebruik ik vrijwel alleen WIFI. Vanaf kantoor kan ik thuis de NAS benaderen en zo synchroniseer ik tussen mijn NAS en een Desktop op kantoor (met 4TB). Andersom kan ik van thuis uit de modem op kantoor bedienen. Maar wat ik eigenlijk wil, is dat ik de 2 LAN netwerken met elkaar kan verbinden. De IP nummers worden via DHCP geregeld, de 2 modem/routers hebben een lijst van apparaten die een bepaald nummer toekennen aan de diverse apparaten. Ik heb geen idee hoe ik nu verder moet om dit te regelen. Alvast bedankt voor de hulp. Groetjes, Frits van Leeuwen .
  5. Bedankt Droske, ik heb het geprobeerd. Het meeste is nu wel in het Nederlands. Maar het scherm voordat je kan inloggen geeft nog steeds met een mooie prent de huidige datum in het Engels. Heb je nog een tip?
  6. stegisoft, Kan ik die over een bestaande installatie heen zetten? Ik heb geen zin om allerlei andere software er opnieuw op te zetten.
  7. Hallo allemaal, Ik heb net een pc binnen gekregen en ging er vrolijk mee aan de gang. Het heeft windows 10 64 bits. De taal was door de hele PC in het Engels. Het meeste heb ik veranderd. Nu hou ik over het scherm dat ik krijg als ik de PC aan zet. Het is een soort standby scherm, want al ik iets doe kom ik in een ander scherm en daar kan ik dan inloggen. Maar in dat standby scherm, staat een datum met vandaag Friday,13 April i.p.v. vrijdag, 13 april. Wie weet er hoe ik dit kan veranderen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.