Ga naar inhoud

giwaf

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

giwaf's prestaties

  1. kan deze ook https://www.alternate.be/ASUS/Radeon-R7-240-2GB-grafische-kaart/html/product/1103812?lk=6031 deze heeft een vga aansluiting
  2. Ok. Ivm de grafische kaart, die dat je gisteren voorstelde is niet meer leverbaar. Mag ik eender welke pciex kaart met 2gb nemen of moet ik ergens opletten?
  3. Ik gebruik de pc eigenlijk enkel voor de standaard dingen emailen, internetten... . de dochter des huises speelt wel eens een spelletje maar geen zware spelletjes. Voeding is een 350W voeding. Kan ik ook zomaar het geheugen eruit halen en vervangen door 2x 4Gb of 2x 8Gb. Nu zit er 4Gb in (2x 2Gb)
  4. Hallo Allemaal, Gisteren is mijn Grafische kaart gesneuveld. Nu wil ik deze vervangen, Maar door de welke? PCI EXPRESS 2.0 of 3.0 Hoe kan ik dit zien? Moederbord: MEDION MSI MS-7800 Bij PCI slot staat PCIEX16_1 en kapotte kaart is een AMD MS-V253B Hebben jullie enig idee of door welke kaart ik deze kan vervangen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.