Ga naar inhoud

Kickert

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kickert's prestaties

  1. Dat is juist het probleem, ik kan niet op mijn bureaublad komen, voor dat ik er ben gaat mijn scherm al uit, mijn computer blijft wel runnen, ik kan nog een video sturen van het opstartproces als dat nodig is.
  2. Hallo, Laats begin ik een probleem te krijgen met mijn computer dat bestaat uit: -AMD Phenom II x6 1045t @ 3.2 Ghz -ASRock 970 extreme3 -Cooler Master Hyper TX3 EVO -8GB Ram -Asus GTX 950 2Gb Gaming Strix -Samsung 250 GB 7200RPM harddisk (driver) -WD Blue 1Tb -Ewent 600W PSU Het probleem waar ik tegenaan loop is dat mijn computer opstart het duurt vreselijk langzaam, op het moment dat het opgestart is daarentegen en mijn bureaublad verschijnt schakelt mijn beeldscherm uit maar blijven mijn fans runner, dus ik neem aan dat de computer zoals mijn CPU aanblijven, betekend dit dat mijn driver HDD corrupt is, is hier een oplossing tegen? Voordat ik dit probleem kreeg had ik wel een virusmelding van windows die ik gelijk verwijderd heb, kan dit het probleem zijn? Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.