Ga naar inhoud

Leonie Kiefer

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Leonie Kiefer's prestaties

  1. Sorry wist niet dat het allemaal verbonden was, wou het proberen op meerdere plekken omdat niet alle forums zelfde gebruikers hebben.
  2. Hallo, Mijn vriendin had mijn laptop geleend en heeft toen een glas ( i dont know wat ) drinken over de laptop laten vallen. Nu als ik het toetsenbord wil gebruiken heb ik enkele problemen. De alle Letters werken niet meer. Veel andere knoppen werken ook niet meer. De enter knop en geloof F12 ofzoiets en de caps knop werkt wel. Nu als ik een USB toetsenbord aansluit gebeurt precies hetzelfde. op een andere computer of laptop werkt het toetsenbord perfect sluit ik hem aan op de ( kapotte ) laptop, dan werken alleen dezelfde toetsen als op het normale natgeworde toetsenbord van de laptop. nu dacht ik laat ik proberen de keyboard van windows te openen. maar helaas ook hier werken alleen de zelfde knopjes als op de kapotte keyboard. hoe zou ik dit probleem kunnen verhelpen? Met vriendelijke groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.