Ga naar inhoud

Selin

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Selin's prestaties

  1. Na veel gedoe is het wel eindelijk gelukt dankjewel voor je hulp!
  2. Ik had mijn harde schrijf gewist omdat er iets was met mijn laptop wat ik niet snapte en ik dacht dat als ik alles zou verwijderen het wel zou oplossen. Ik zal kijken wat ik met Time Machine kan doen.
  3. Dus als ik het goed begrijp zou ik nu de macOS mountain Lion moeten aanschaffen voor €20, en dan kan ik pas de High Sierra krijgen? Wat is had gedaan was heel mijn harde schijf wissen. Waarom had ik dan daarvoor wel de High Sierra groetjes, Selin
  4. Oke, ik heb dus een MacBook air uit 2011. Ik had dus het idee om mijn Mac helemaal opnieuw in te stellen. Ging niet erg volgens plan maar uiteindelijk is het gelukt om alles te wissen. Maar wat mijn probleem nu dus is, is dat mijn Mac nu de oudere versie heeft uit 2012 (10.7.5). En ik weet nu niet hoe ik hem naar zegmaar mijn Mac naar de versie die ik eerst had van nu kan zetten. Er staat niks in de Apple store. Ik hoop dat iemand me zou kunnen helpen. Groetjes, Iemand die niet veel verstand van computers heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.