Ga naar inhoud

molevo

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

molevo's prestaties

  1. dankjewel Stegisoft maar we hebben het toetsenbord zelfs al met luchtdruk schoon gespoten. Ik ben bang dat het echt kapot is en ga het vervangen. dit topic mag gesloten worden
  2. Hallo, Wiw kan mij aub. helpen met het volgende probleem? Ik heb het toetsenbord van de laptop schoon gemaakt met een doekje voor scherm reiniging. Dit gedaan terwijl laptop aanstond (stom dat weet ik!) Nu reageert een gedeelte van het toetsenbord niet meer.ik zal hier de letters die wel reageren geven weryio[kl terwijl dit zou moeten zijn qwertyuiop[]\asdfghjkl;'zxcvbnm,./ zo ook het numerieke toetsenbord 12478+- moet zijn 123456789.+- ik hoop dat iemand weet wat ik per ongeluk geblokkeerd heb(bij het schoon maken) want daar lijkt het op of in ieder geval het weer kan oplossen. o ja, indrukken van numlock werkt maar caps lock dus niet HELPHELP!!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.