Ga naar inhoud

Patrick L.

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Patrick L.'s prestaties

  1. Heb het geprobeerd en al de punten doorlopen maar spijtig genoeg krijg ik dezelfde meldingen... Ik heb nu een USB en zie in de gebeurtenissen dat dit apparaat niet gemigreerd wordt. Weet niet of iemand een andere oplossing kan aanbieden?? Alvast bedankt!
  2. Wanneer ik op mijn laptop (HP Probook) een USB apparaat koppel en wil openen krijg ik de volgende foutmelding: ''U hebt momenteel geen toegang tot deze map''. Wanneer ik dan op ''doorgaan' druk geeft hij aan dat ik via de tab ''Beveiliging'' de toegang kan regelen. Wanneer ik hierop klik verschijnt er geen tab ''beveiliging'' en kan ik dus niets doen. Het ligt niet aan het usb-apparaat want is enerzijds zichtbaar in de verkenner en op een andere computer kan ik ze wel openen en heb ik toegang tot de bestanden. Ik heb al in apparaatbeheer de installatie van de usbhubs en usb hoofdhub 3.0 verwijderd en laptop herstart... Maar probleem blijft. Heeft iemand de oplossing??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.