Ga naar inhoud

arnovw

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door arnovw

  1. Jawel, de computer start nog op in windows, maar ik geraak nietmeer in het BIOS ik heb al geprobeerd met het kleine batterijtje er uit te nemen op het moederbord maar dat werkt ook niet.
  2. Ook maakt mijn pc geen biep geluid meer bij het opstarten en komt het dell logo er niet meer op
  3. Hallo Een maand geleden heb ik de harde schijf van mijn dell inspiron 3847 vervangen en sinds dien kan ik niet meer in men BIOS, niet via opstarten + f2 en ook niet via troubleshooting hoe zou dit komen? Ook heb ik alle drivers van op de website geinstalleerd. Mvg Arno
  4. Mijn fan van mijn cpu koeler draait maximum 1145 RPM ik denk deze te vervangen door Noctua NF-A8 PWM, 80mm misschien ook handig om te weten is dat ik geen case fan heb en ik zou er dan een Noctua NF-A9X14 PWM, 92mm in doen.
  5. Op Speccy en op HWMonitor geet het de hoge temperatuur aan windows is net opgestard en hij zit al aan 70°C ik heb windows nog maar sinds gisteren opnieuw geinstalleerd dus aan opstart programmas kan het niet liggen alleen firefox, speccy en teamviewer staan er op.
  6. Men bios geeft 27 aan maar er staat niets anders bij geen °C of geen F en bij men moederbord staat het er wel bij maar deze pc start ook altijd slecht op het laad echt verschrikkelijk lang soms tot wel 10 minuten tot ik op het bureaublad deftig iets kan doen, ik denk dus dat het ook iets met de warme temperatuur zou te maken kunnen hebben
  7. Ja, ik breng mijn koelpasta altijd zelf toe en nog nooit problemen mee gehad en ja het is zo een soort koeler, zo ziet mijn koeler eruit.
  8. (De koelpasta is nog maar sinds kort veranderd)
  9. Hallo Ik had ongeveer 5 jaar geleden een Acer Aspire TC-120 AMD A10-7800 gekocht sinds vorig jaar ben ik maar beginnen letten op de temperaturen en als mijn windows opstart zit hij al aan 70°C ingame op league of legends merkten ik al snel dat hij aan 100°C zat en mijn custom build pc met een I5 8600K zit maar aan 50°C hoe zou ik dit kunnen verhelpen? Aangezien ik de Acer gebruik als 2e pc ben ik bereid om er nog 50 € aan kosten aan te doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.