Ga naar inhoud

Patrick M.

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Patrick M.

  1. Dank u voor het antwoord maar dat is niet wat ik bedoel. Wat ik bedoel is in de rode cirkel. Dit antislip plekt een beetje. Is dit te herstellen?
  2. Ik heb een tweedehands toetsenbord van Logitech gekregen maar de antisliplaag aan de onderkant van het toetsenbord is weg. Als je uw handen erop legt dan plakt het een beetje. Is er iemand die weet of dit te herstellen is en hoe. Alvast bedankt en vriendelijke groeten.
  3. Vandaag de Lightscribe DVD brander in mijn case gestoken. Wel een IDE/Sata converter gebruikt.Geen master of slave gebruikt. De power kabels kon ik gebruiken van de nieuwe voeding. De lightscribe software gedownload en geïnstalleerd. Muziek op een Lightscribe CD gebrandt en de template ook gebrand. Werkt uitstekend. Nogmaals dank om uit te leggen dat master of slave niet nodig is.
  4. OK, dat is duidelijk. Dank u wel voor het vlugge antwoord. Vriendelijke groeten.
  5. Nieuwe PC in elkaar gestoken met behulp van mijn schoonbroer. DVD brander met SATA aansluiting. Nu heb ik nog een oude lightscibe DVD brander met een IDE aansluiting.Windows 10.Ik zou graag de 2 branders gebruiken.Als ik nu de lightscribe brander aansluit met een connector dat IDE omzet naar SATA moet ik dan de lightscribe DVD brander op master of slave zetten of moet dat niet meer met SATA aansluitingen in Windows 10. Ik zou heel graag mijn lightscribe brander gebruiken omdat ik vind dat dat mooie resultaten geeft. Alle hulp welkom, alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.