Ga naar inhoud

De Clercq Andy

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over De Clercq Andy

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kun je me hiermee helpen? Hoe neem ik best zo een back-up want is vermoedelijk meer dan bestanden kopieëren. Alvast bedankt!
 2. Hey, bedankt voor de vlugge reactie! Aan dit schermpje te zien denk ik dat het mislukt is, wel geen fouten gekregen. https://www.imgdumper.nl/uploads9/5fc237871b089/5fc23787015dc-printscreen3.png Wat denk je?
 3. Hallo, de operiatie met de usb stick leek geslaagd, kreeg geen fouten en de laptop startte paar keer opnieuw op, leek normale "grote" update. Wanneer ik nu opstart en dan naar de windows update ga vind hij echter wel nog die update versie en geeft ook fout bij downloaden. Is dit omdat ik deze update via een andere weg liep lopen en moet ik nog iets "legen" of liep er bij mijn update toch iets fout? Alvast bedankt voor de vele hulp!
 4. Bedankt voor deze tip. Bij het legen van de map krijg ik een paar keer de boodschap dat dit niet kan verwijderd worden omdat windows update het bestand gebruikt. Moet ik deze update toch niet op één of andere manier "stil leggen"? Indien ik kies voor overslaan en dan update probeer krijg ik weer diezelfde fout.
 5. Hey, bij deze heb ik ook deze stap uitgevoerd. Ik denk dat het resultaat positief is, of merk jij iets anders? Dit is de link: https://www.imgdumper.nl/uploads9/5fbd0327dcbee/5fbd0327cf9c8-printscreen2.jpg Je vroeg om het venster te vergroten, maar de maximaliseren knop staat inactief, of heb ik iets fout gedaan? Kun je hiermee verder? Bedankt voor de goede hulp!
 6. Sorry maar die updates blijven fout lopen. Gaat over de updates die ik een paar posts hoger heb beschreven. Wat kan ik nog proberen? Bedankt in ieder geval voor de reeds geboden hulp!
 7. Hallo, bedankt dat je me verder wil helpen. Dit is de link waarnar je vraagt: https://www.imgdumper.nl/uploads9/5fba5d95c697e/5fba5d95ba244-prtscr.jpg Volgens hem zijn er problemen gevonden en kon hij ook niet alles repareren voor online reparatie verwijst hij naar een logfile. Deze heb ik opgespeurd en in bijlage gestopt. Wie weet heb je er iets aan. Wat kan ik verder nog doen? CBS.log
 8. Ja, melding dt bestanden ontbreken of deffect zijn en dat ze later de update opnieuw zullen proberen maar loopt telkens vast. Is de update naar de versie 20H2 Kan het eventueel een deffect zijn aan de harde schijf ofzo, kan ik dit controleren? Bedankt voor alle hulp!
 9. Hey, laptop alweer iets beter dan na de vorige actie. Update voor windows loopt nog steeds vast. Merk je nog enig spoor van malware of andere zaken die niet in orde zijn? Wat is de volgende stap? Nogmaals bedankt voor je hulp! AdwCleaner[C00].txt
 10. Hey, eerst en vooral bedankt voor je hulp. In bijlage het gevraagde logje. Welke is de volgende stap die ik moet ondernemen. Lijkt al iets beter, maar nog traag. Fixlog.txt
 11. In bijlage ook het tweede logje. Mijn excuses, dacht dat je dit niet nog niet van doen had. Ondertussen heb ik ook al updates voor windows laten lopen, maar de laatste update loopt vast. Dit wou ik toch ook al meegeven. Hoe dan ook alvast bedankt voor de hulp! Addition.txt FRST.txt
 12. Hallo, een laptop die ik als vriendendienst "opruim" blijft erg traag opstarten & lopen. Zelf heb ik al volgende stappen ondernomen: - schuifopruiming - uitschakelen onnodig lijkende auto opstartende apps - cclaener - MBAM -> vond 28 bedreigingen. FRST logje steekt in bijlage. Kunnen jullie me zeggen wat ik verder moet doen om deze laptop terug clean te krijgen? Alvast bedankt voor de hulp! FRST.txt
 13. Nogmaals dank voor de extra feedback! Wat mij betreft mag dit topic op slot.
 14. Alles is opgelost! Bedankt voor de hulp. Misschien nog één vraagje is het leeghalen van deze mapjes altijd een goed idee bij het vastlopen van updates? Was idd een laptop van iemand die mij gevraagd had om dit eens uit te zoeken. Vriendendienst, ik help graag mensen! Nogmaals dank!
 15. Hey, bedankt voor de feedback! Laptop dreigt volgens mij in slaap te gaan, kan dit kwaad of zal dit niet gebeuren bij de update. Mag ik de update ook starten via windows update? Want dit is mijn laptop niet en zou graag zeker weten dat alles in orde is voor ik hem teruggeef. Nogmaals bedankt voor de hulp!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...