Ga naar inhoud

Michel Armand Demai

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Michel Armand Demai

  1. https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-networking/na-update-2018-is-pc-in-netwerk-niet-zichtbaar-op/443b5773-ab6d-4d81-b3d7-e71f43cc4bbf Op dit pagina had ik de tip gezien, en uitgeprobeerd, en voor mij in ieder geval, het werkte. Ccleaner is idd een van de beste programma's, maar fouten herstellen van het register is wel eens mis gelopen bij mij, vandaar...
  2. Dat kan best, maar in ieder geval had ik vrij veel alles geprobeerd om van mijn probleem met Master Browser af te komen en na dat ik de functie op automatische had gezet werkte weer gelijk alles goed. Het kan ook zo zijn dat de service moest alleen starten, ik zal ff kijken als op handmatig bij mij ook werk. Tot zover niets anders had willen lukken. Deze tip heb ik trouwens gevonden op het Forum van Microsoft... en wat Ccleaner betreft, heb ik zelf een paar keer slechte vergassingen gehad, dus ben ik nu wat voorzichtiger mee geworden. Toch bedankt voor je toelichting.
  3. Na zoveel zoeken naar oplossingen ben ik een goede en simpel tip tegen gekomen om je pc's weer zichtbaar te maken in de map NETWERK. Click met rechts op "Deze PC" en kies "Beheren", scrol naar beneden naar Services en Toepassingen / Services en dubbel click op "Function Discovery Ressource Publication", daar kies je voor "Automatische" en start je computer opnieuw. Doe dat voor alle je pc's in je netwerk, en alles werkt weer zoals het hoort. Ik was zo blij met deze oplossing dat ik behoefd had om te delen met anderen. Mic. Quote: If you don't have a problem, don't fix it.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.