Ga naar inhoud

ls

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ls

  1. Ik heb zelf heel de tijd geprobeerd om zelf een oplossing te zoeken, en heb vaak in mijn geluidsinstelling dingen aan het wijzigen geweest omdat ik dacht dat daar het probleem lag. Het probleem is nu dat uit de speakers van mijn laptop alle omgevingsgeluiden te horen zijn, ik hoor mezelf typen, het geluid van radio of tv,... In de geluidsinstelling staat "omgevingsgeluiden" uitgeschakeld. Kan iemand mij zeggen waar ik dit moet aanpassen?
  2. Fantastisch! Heel erg bedankt, het is inderdaad opgelost nu! Merci!
  3. Van de ene dag op de andere kan ik niet meer skypen. Als ik een gesprek wil starten verschijnt de melding "uw microfoon doet het niet" en "uw webcam is in gebruik door een andere toepassing" (alle andere programma's zijn gesloten) Ik heb de laatste nieuwe versie van skype, en in skype zelf in de instellingen is de microfoon ingeschakeld. Op mijn pc zelf bij de instellingen werkt de microfoon en ook de drivers zijn ge-updated. Iemand een idee wat het probleem is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.