Ga naar inhoud

alfa

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

alfa's prestaties

  1. Helaas, ook dat helpt niet. Kan er iets mis zijn met een driver? Ik hoorde van een collega dat hij hetzelfde probleem heeft en het ook niet opgelost krijgt.
  2. Ik ben zojuist teruggegaan naar de winkel, zij hebben de software voor het kaartje er zonder problemen opgezet. USB werd ook herkend op de pc in de winkel. Ik hoef nu alleen nog maar zelf de spellen te downloaden. Dus nu start ik de pc op, stop de usb met kaartje in de pc en weer niks..... Bij de icoontjes onderaan in beeld zie ik wel een usb voor massaopslag staan, maar in deze computer kan ik de usb niet zien - krijg ook geen melding nieuwe hardware gevonden.
  3. Het sd kaartje zit aan de achterkant in de USB geklikt. De eerste keer dat ik de USB in de computer stopte gaf pc aan nieuwe hardware gevonden; vervolgens hing de pc vast en de volgendere keren gaf hij niet aan dat er nieuwe hardware gevonden was. Zou het kunnen zijn dat de 4GB geheugen van het sd kaartje te groot zijn voor de pc? Ik ben vanochtend nog bij 2 andere mensen op de pc gaan proberen, ook daar kan ik helemaal niks met de stick.
  4. Dat heb ik al geprobeerd, maar dan geeft de pc geen gewijzigde hardware aan. Een USB stick met foto's kan ik wel gewoon laden en de foto's bekijken. Het lampje van de andere USB stick brandt wel, dus het lijkt me dat deze het ook zou moeten doen. Als ik onderaan in beeld klik op verwijderen hardware staat daar ook een USB stick voor massaopslag, alleen de melding nieuwe hardware krijg ik niet en kan niks zien in deze computer.
  5. Hallo, Ik heb vandaag een micro sd kaartje met r4i adapter gekocht. De benodigde software heb ik gedownload, maar als ik de usb stick met het sd kaartje in de pc plug, dan krijg ik geen melding nieuwe hardware gevonden; ook in deze computer zie ik geen verwisselbare schijf staan. Het lampje van de usb stick brandt wel. Kan iemand mij helpen????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.