Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Ans2018

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. In Edge heb ik ook alles geprobeerd daar zie ik de URL verspringen tussen deze linken. https://www.facebook.com/upgradeaccount/?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgdpr%2Fconsent%2F%3Fconsent_mode%3D5%26entry_product%3Dcg_block%26from_messenger%3D0 https://www.facebook.com/pages/P-Aker-bv/135515643189228 https://www.facebook.com/business/dashboard/
 2. Het begint meer op een gehackt account te lijken. Maar helaas kan ik zelf nog steeds Facebook niet openen op mijn pc. Als ik al mijn browsergegevens wis, dan kom ik op de inlogpagina van Facebook. Maar na het intypen van mijn inloggegeven krijg ik de melding weer. Ook de linken van Facebook via een zoekmachine openen niet.
 3. Wij hebben zelf die laatste wijzigen (het adres en telefoonnummer) niet doorgevoerd. En we zijn geen beheerder meer van het account. Sinds gister kunnen we er niet meer in.
 4. Dank je wel voor je reactie Kape, Het gaat om het account van: P. Aker b.v.
 5. Helaas kan ik sinds gister niet meer op mijn (zakelijke) Facebook account inloggen. Bij het openen van www.facebook.com verschijnt deze melding ERR_TOO_MANY_REDIRECTS Het is wel mogelijk om via het prive account naar het zakelijke account te gaan. Maar er is nu geen beheerder meer in het account. Het is dus niet mogelijk om hier iets in aan te passen. Deze melding verschijnt ook bij mijn collega's. Wat heb ik al gedaan: - Alle cookies/wachtwoorden/bestanden die ik kan vinden verwijderd op de pc als via mijn browser. - Geprobeerd via Google Chroome en via Microsoft Edge (dan zie ik de URL steeds wijzigen) maar lukt op beide niet. Alvast bedankt voor de reactie.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...