Ga naar inhoud

Merel Kuijpers

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Merel Kuijpers

  1. Dankjullie wel allemaal voor de antwoorden! De verkoper van de computerzaak was zo vriendelijk om na z'n werk even langs te komen en te kijken. Uiteindelijk bleek dat de beeldverhouding op de monitor verkeerd stond ingesteld (16:9), we hebben hem op 'volledig scherm' gezet en nu werkt hij weer naar behoren. Het is dus opgelost! Nogmaals bedankt allemaal.
  2. Ik heb de nieuwste videokaart driver inderdaad ook al gedownload en geïnstalleerd, hier zit het ook niet in.
  3. Samsung HDTV (monitor) model: p2470HD Hij is gewoon aangesloten met een hdmi kabel en deze hebben we ook al getest. De computer is net terug van de computerzaak en sinds ik hem voor de eerste keer opstartte toen hij terug was, is het al zo. Dit heb ik hiervoor nooit gehad en komt dus ook omdat zij hem op een andere monitor hebben gehad daar. Normaal gesproken zoekt je computer zelf de juiste verhoudingen (resolutie), maar op een of andere manier klopt dit dus niet op mijn computer. De computer staat op de aanbevolen resolutie. De computerzaak gaf aan dat er een 'auto' knop op elke monitor zit, welke de juiste instellingen hoort te zoeken. Echter hebben wij deze niet kunnen ontdekken en we zijn alle knoppen al langs gegaan. Het is een oude monitor. Aansluitingen op de grafische kaart: Display port en HDMI
  4. Dankjewel voor je reactie. Maar zoals ik al zei is dat het niet, want dat heb ik al geprobeerd. De resolutie van m'n monitor is: 1920 x 1080. Dat van de startknop heb ik geprobeerd. Maar dat doet niets. Wellicht omdat er niet echt een startknop op zit, maar het touchscreen is (het aan-uit knopje)
  5. Hi allemaal, Ik zit met een probleem. Ik heb mijn computer ter reparatie naar een computerzaak gebracht. Inmiddels is hij weer terug en doet hij het weer. Behalve dat mijn beeld niet meer in mijn monitor past. Dit had ik een vorige keer ook toen ik mijn desktop had weggebracht, maar toen was dit simpel te verhelpen door de resolutie aan te passen, nu helpt dit niet. Dit verkeerde beeld krijg ik niet alleen op mijn bureaublad, maar met alles wat ik doe. Alsof er een stukje van mijn beeld is afgesneden en dit gamed natuurlijk voor geen meter. Is er iemand die een idee heeft hoe ik dit kan verhelpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.