Ga naar inhoud

funkyhouse

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door funkyhouse

  1. Zou je mij kunnen uitleggen wat dat is, of hoe ik daar moet komen?
  2. Het liefst wil ik McAfee erop, want hier heb ik namelijk een jaar voor betaald.
  3. Hij is geinstalleerd, Maar daarvoor komt er eerst dit te staan: The file could not be copied. Error code:0 C:\Users\mullink\AppData\Local\Temp\RarSFX0\basic\AEHEUR.DLL Deze heeft niets gezegd over AVG 7.1.
  4. Ik heb alles geprobeerd wat jullie mij zeiden, Dit alles heeft nog niets geholpen. Ik krijg nog steeds hetzelfde te zien als ik McAfee wil installeren...
  5. Hallo, Ik wilde McAfee installeren op mijn computer, maar bij het installeren komt er te staan: Als u wilt doorgaan, moet u de volgende programma's verwijderen omdat deze in conflict zijn met de McAfee-software die u installeert. Daaronder staat dan: Programma: AVG Anti-Virus 7.1 Conflicteert met..Virus Scan. Ik heb bij configuratiescherm en dan software AVG verwijderd, maar dit hielp niet. Toen ben ik naar het McAfee forum gegaan en heeft een medewerker mij geholpen. Ik moest verschillende dingen uitvoeren maar ook dit hielp niet. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met AVG maar deze willen mij niet te woord staan omdat ik een AVG-free heb. Ik ben ten einde raad, want ik heb nu dus geen virus scan meer op mijn computer. Weet iemand hoe ik deze 7.1 moet verwijderen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.