Ga naar inhoud

Isab123

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Isab123's prestaties

  1. Heel erg bedankt voor alle reacties! Ik had zelf Recuva geinstalleerd, maar kreeg daar maar een deel van de bestanden mee omhoog. Porrelaar, ik heb op jouw advies EaseUs erop gezet en hem met een diepe scan zijn gang laten gaan (duurt inderdaad erg lang) daar is heel erg veel mee naar boven gekomen... 1264.36 GB?? Nog aan het bekijken en uitzoeken welke bestanden het zijn en welke er naar een externe schijf kunnen. En inderdaad de data terug is sowieso het geld waard, het gaat ook om een paar zakelijke tekeningen. Ik ga er vanavond weer mee aan de slag. Helaas inderdaad niet alle tijd van de wereld, dat zou lekker zijn;) Ik laat nog even horen of het gelukt is, in ieder geval nogmaals bedankt voor jullie hulp.
  2. Hoi, Redelijk handig met computers, maar hier heb ik echt geen kaas van gegeten.. De laptop van mijn vriend opent opeens de D-schijf niet meer, volgens hem na de update van een paar dagen terug. Hij blijft eindeloos laden bii het aanklikken en geeft de melding te moeten formatteren. De laatste back-up is helaas van 10-05-2018. Is er een mogelijkheid hem zonder data verlies aan de praat te krijgen? Ik heb systeemherstel, pc opnieuw instellen naar fabrieksinstellingen geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde probleem. Foto van schijfbeheer toegevoegd. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.