Ga naar inhoud

Spitsbroeder

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Spitsbroeder

  • Verjaardag 16-10-1946

Contact Info

  • Skype
    TrukkerJumboo

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista home pr....
  • Monitor
    Benq 19
  • Processor
    AMD Atlhon64 3500
  • Geheugen
    895 MB
  • Behuizing
    Nelson

Spitsbroeder's prestaties

  1. Kweezie,bedankt voor u antwoord,ik zal het dit weekend eens proberen,en u dan later iets laten weten,gr Spitsbroeder:-)
  2. Dank u voor u reactie,de bedoeling is Win 7 en Ubuntu naast elkaar te zetten zo dat ik kan kiezen met welk program ik kan opstarten,maar ik weet niet hoe ik dat moet doen.Spitsbroeder:-)
  3. Hallo ,ik heb op mijn laptop windows 7 Ultimate staan,kan ik daar ook Ubuntu of Linux Mint opzetten en zo ja hoe moet ik dat doen. Bedankt Spitsbroeder.
  4. clarkie,bedankt voor u antwoorden,ik zal nog eens alles proberen en zal u zodra ik iets meer weet laten weten wat de eventuele oplossing is of was,nogmaals van harte bedankt voor u medewerking,Groeten Spitsbroeder.
  5. clarkie,om op u vragen in te gaan ziehier enkele antwoorden Gebruikte dezelfde externe harde schijf Samsung (Iomega)500 GB 2.5 met usb2 Zowel op de laptop als op de pc win 7 Ultimate Paragon 10 Backup&Recovery Home Edition nederlandse versie Groeten Spitsbroeder.
  6. clarkie,bedankt voor u antwoord,ik zal dit even moeten nazien,maar wat ik mij afvraag is,waarom werkt het op de laptop wel en niet op de pc,in ieder geval bedankt,groeten Spitsbroeder.
  7. Hallo ik heb een probleem met het maken van een backup op mijn pc desktop,op mijn laptop(Del Studio 350)is het zeer goed gelukt maar op mijn vaste PC niet(met Paragon ) Het is zo dat de pc al bijna 48uur aanstond om te backuppen en er nog maar 5% gedaan was,met de boodschap dat er nog 6dagen en 23 uur te gaan was. Ik heb dan maar besloten om de backup te annuleren en te stoppen. De backup werd op mijn externe harde schijf gezet (500gb) Nu is mijn vraag wat is hier mis mee,ik heb de zelfde handeling uitgevoerd op mijn laptop als op mijn PC. Bedankt voor de eventuele hulp,Groeten Spitsbroeder.
  8. Asus ;bedankt voor u snel antwoord dat was wat ik moest weten,Groeten Spitsbroeder.
  9. Hallo ik heb een vraag.kan ik de map windows.old zonder problemen verwijderen,deze is er gekomen na de herinstalatie van win 7 ;alvast bedankt voor een antwoord,Groeten Spitsbroeder:dong:
  10. Gerjannn&Kurtt Bedankt voor jullie hulp Maar daar niets scheen te helpen heb ik besloten Vista en later Win 7 terug op mijn PC te zetten. Nogmaal bedankt Gr....Spitsbroeder.
  11. Gerjannn Ik heb MS Office zopas met Revo Uninstaller verwijderd pc word herstart en ik zal nog maar eens een poging ondernemen,straks meer nieuws,Groeten Spitsbroeder.
  12. Gerjannn Alles NL Windows 7 Ultimate. Groetjes naar Nederland.Spitsbroeder.
  13. Kurtt Ik heb de instructies van u gevolgd,dus via configuratiescherm naar Office 2007 dan op wijzigen en na enige tijd kreeg ik de melding< Taal van het product word niet ondersteund door Systeem> Bij start ingetypt Word krijg ik de boodschap<Kan geen toegang tot het opgegeven apparaat pad of bestand krijgen,mogelijk hebt u geen toestemming voor het item>Groeten Spitsbroeder.
  14. Kurtt, Bedankt voor u snelle reactie,ik zal er zo spoedig mogelijk werk van maken,en u iets laten weten via deze weg .Groeten Spitsbroeder
  15. Hallo ik heb een probleem,op een dag was alles van MS office 2007 van mijn PC verdwenen;ik dacht geen probleem ik heb de originele CD(DVD)Rom met installatie nummer dus dat even terug geinstaleerd maar groot was mijn verbazing,na het afsluiten van de installatie was er niets terug te vinden op mijn pc Bij het openen van windows Start-alle progama's -MS office staat daar een lege map. Bij configuratiescherm progama's en onderdelen staat MS office 2007 wel als geinstalleerd. Dus er is blijkbaar iets mis maar ja wat dat is dus mijn probleem. In ieder geval bedankt op voorhand voor de eventuele hulp.Groeten Spitsbroeder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.