Ga naar inhoud

Snoek7955

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Snoek7955

  1. Dag clarkie, Onderstaande mail heb ik op 03 juni doorgestuurd maar waarschijnlijk verkeerd. Ben niet zo vertrouwd met de werking van dit forum.. Hopelijk ben ik nu juist. Ik zal in de toekomst wat meer bezoekjes gaan brengen. Webmail was geen probleem, werkt goed. clarkie, Jou oplossing was de juiste, Thunderbird diende volledig verwijderd te worden in de andere mappen. Nadien de richtlijnen zoals vermeld gevolgd en ik kan terug met Thunderbird werken. Mijn welgemeende dank hiervoor als ook iedereen die mij heeft willen helpen Snoek7955 Ps. Ik denk dat dit topic mag gesloten worden maar weet niet hoe..
  2. Mijn harde schijf werd in januari vervangen en ja, ik heb met tussen pauzes gewacht om opnieuw in te loggen tot voor een week, dus aan dat een tijdje wachten ligt het ook niet. Het is echt een raar geval. Alvast bedankt om uit te leggen hoe ik een printscreen moet maken, had ik nog niet door.
  3. Een tijdje terug heb ik een nieuwe harde schijf laten plaatsen. Daarvoor heb ik altijd het mail programma 'Thunderbird' gebruikt. Ik heb daar een account, de instellingen (imap enz.) zijn allemaal correct. Nu aanvaard/herkent Thunderbird mijn wachtwoord niet. Contact opgenomen bij telenet, daar zegt men dat ik mijn wachtwoord moest veranderen en dan zou het in orde moeten zijn. Dit gedaan (2x) en nog lukt het niet. Dan mijn account opnieuw geinstalleerd en krijg de melding: dit account bestaat reeds. Nog kan ik mij niet aanmelden. Soms vraagt hij ook een 'hoofdwachtwoord' Dit heb ik aangemaakt en dit aanvaard/herkent Thunderbird ook niet. Het programma verwijderen en laatste versie installeren helpt ook niet. Ben aan het einde van mijn latijn! Ik vind het een fijn mail programma en zou het niet willen missen. Iemand enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.