Ga naar inhoud

EVL

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

EVL's prestaties

  1. Ik heb alle macro's uitgeschakeld, maar kan nog steeds niet opslaan omdat "Een of meer formules in deze werkmap zijn langer dan de toegestane limiet 8192 tekens" Hoe kan ik elke verbinding met een ander document uitschakelen?
  2. Het zou kunnen dat u gelijk heeft. Om de problemen op te lossen, heb ik een document (uit de geschiedenis) van een maand geleden teruggezet. Alles liep weer normaal en ik kon wijzigingen aanbrengen en opslaan. Tot ik besefte dat een paar knoppen (met daarachter macro's) niet meer werkten. Ik kreeg als foutmelding dat een koppeling met een bepaald document (op docs.live...) niet meer werkte. Toen ik aan de knop terug de bijhorende macro toewees, werkte hij weer, maar later kon ik niet opslaan. Hoe kan ik zien of de macro's in het zelfde document staan? De verwijzing die niet meer werkte, was naar docs.live of zoiets, de voorloper van OneDrive, waarin ik nu werk. Hoe zet ik dat recht? De macro's zijn alleen bedoeld voor de ene document. Bedankt reeds voor de hulp.
  3. Opslaan als .XLSB lukt evenmin. Tijdelijk was het probleem opgelost door een versie van een maand geleden terug te plaatsen. Even later liep het weer fout: opslaan is onmogelijk.
  4. Ik werk met Windows 10 en Office 365. Het bestand was opgeslagen in .xlsm
  5. Bij het opslaan krijg ik volgende foutmelding: "Een of meer formules in deze werkmap zijn langer dan de toegestane limiet 8192 tekens. Als u deze beperking wilt vermijden, kunt u de werkmap opslaan in de indeling Excel binaire werkmap". Ook opslaan als binaire werkmap lukt niet. Opslaan lukt dus niet meer. Hoe kan ik de foute formule terugvinden om deze te verwijderen? De werkmap heeft meerdere tabbladen en ik kan de fout niet vinden. Dank EVL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.