Ga naar inhoud

sloekie

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sloekie

  1. Hoi, Ik heb alles al zeker 5 keer opnieuw geïnstalleerd, en ik heb ook via herstellen geprobeerd... Wat nu? Groetjes
  2. Hoi iedereen, Onze pc was gecrashed en nu probeer ik opnieuw office te installeren. Voor alle programma's gaat het goed, alleen als ik word open krijg ik volgende foutmelding: " kan een object niet laden omdat het niet beschikbaar is op deze machine" Klik ik dan op ok krijg ik: Error: registry key not found Hierna opent hij word gewoon... Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Ik heb een legale versie van office 2000 pro. Alvast bedankt!
  3. Beste, Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen... Ik heb twee pc's die draadloos verbonden zijn met een Linksys. Nu heb ik een netwerkprinter gekocht, maar hier zit geen draadloze verbinding op. Is er een mogelijkheid om deze printer toch draadloos te verbinden met netwerk? Mijn modem/linksys staan nogal ver van de printer vandaan. Indien dit niet mogelijk is, kan ik dan eventueel de printer aansluiten op één van deze pc's zodat ik er toch met beiden pc's op kan afdrukken? Alvast bedankt voor jullie hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.