Ga naar inhoud

Rogue

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rogue's prestaties

  1. Ik vrees van wel... Ik heb dan nog een vraag wij hebben dus een harde schijf met sata erop en wij hebben een omvormer gekocht om de bestanden over te brengen naar een andere harde schijf. De eerst kon niet gelokaliseerd worden de tweede wel. Bij de tweede hebben ze alle bestanden laten zien. Bij de eerste niet. Mijn vraag is de harde schijf dan kapot of kunnen we die gewoon formateren? Kunnen we alsnog de bestanden op een of andere manier kopieren?
  2. Ja, dat was vroeger zo nu krijgen we gewoon een zwarte scherm daarna doet die helemaal niets... Ik heb net ontdekt dat de één van de hardeschijven kapot is. Ik heb ze geprobeert om ze via usb aan te sluiten aan een laptop de tweede werkt maar de eerste niet. Kan het zijn dat het daar aan ligt? Ik zal ook proberen om de automatisch herstart uit te schalen...
  3. Ik heb Windows Vista 32bit. Het probleem is wij kunnen op het menu van safe mode gaan maar safe mode zelf start niet op of windows vista... Er komt gewoon een zwarte scherm daarna doet hij niets...
  4. Hey ik wil je eerst bedanken voor de reactie. Wel me broer heeft de cmos gereset nu werk de toetsenbord maar we krijgen windows niet normaal gestart. We kunnen wel op safe mode gaan. Maar telkens als we windows op normaal modus opstarten komt er eerst zo een balk om aan te tonen dat het bezig is daarna komt er een zwart scherm. Als je lang genoeg wacht herstart het van zelf. Wat moet ik doen?
  5. twee dagen geleden is mijn desktop gecrasht. Er kwam een blauwe scherm en opeens konden we windows niet meer opstarten. Telkens als het wordt opgestart komt er een zwart scherm als je dan lang wacht zal de computer automatisch herstarten. Wij konden nog wel op safe mode gaan. Wij hebben van alles geprobeert system recovery, allerlei programma's uninstall met de hoop het probleem zo op te lossen. Ten slotte geprobeerd via system restore maar tevergeefs. Nu is er nog een grotere probleem opgeduikt de toetsenbord werk namelijk niet meer. Wij kunnen niet meer naar safe mode gaan. De toetsenbord ontvangt precies geen electriciteit. Ik weet als we de computer opstarten zie ik altijd het led van de numlock branden maar nu komt er helemaal niets... Weet u hier iets?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.