Ga naar inhoud

Leeko

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Leeko's prestaties

  1. Hallo, Het lukt me niet om een hotmail e-mail account toe te voegen in Thunderbird. Ik las al de link https://support.mozilla.org/nl/kb/thund ... en-hotmail Ik deed een automatische configuratie maar dat lukt niet. Voor de handmatige configuratie gebruik ik de gegevens van bijlage 1 en dat leukt ook niet. Voor de accountnaam gebruik ik telkens mijn email adres van hotmail. Voor zover ik weet geef ik het juiste mailadres en paswoord in. Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar het lukt niet. Ik gebruikte de instellingen van de bijlagen en ook de tip die ik kreeg van iemand op Mozbrowser-forum, lukt niet Kan iemand mij helpen aub ? Groetjes en alvast bedankt
  2. Ga naar Extra, Opties, Algemeen, Taal en vormgeving, Daar kan je het lettertype en de grootte kiezen.
  3. Geachte Mevrouw/Heer, Als gevolg van een probleem bij het herstarten van mijn laptop, zou ik een FAT 32 GPT (EFI Sytem Partition) moeten verhogen van mijn huidige 100 MB naar ongeveer 500 MB. (Zie bijgevoegde afbeelding van een screenshot van EaseUS partitiemanager). De partitie waar ik het over heb wordt aangegeven door de lichtblauwe lijn van die afdruk. Verder zou ik graag alle andere overblijvende partities samenvoegen tot een geheel. Ik weet niet hoe dit te bereiken zonder een herinstallatie van W10 + al mijn programma's. Kunt u mij daarbij helpen door middel van een stappenplan? Bij voorbaat dank voor uw hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.