Ga naar inhoud

HellHunterMax

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HellHunterMax's prestaties

  1. 1 Ik kan me niet voorstellen dat mijn muis de hele pc laat vastlopen? Hoe werkt dat? 2 ik zal de dvd drive ontkoppelen, gebruik hem in princiepe toch niet. 3 ik heb geen virusscanner geïnstalleerd, alleen de standaard windows Defender staat er op. Die kan er voor zorgen dat mn pc vastloopt? Ik zal hem eens handmatig laten scannen en dan proberen te downloaden om te kijken wat er gebeurd. In ieder geval, alvast heel erg bedankt voor je hulp en de tijd die je er in hebt gestoken. Ik wardeer dit heel erg!
  2. Ik heb de laatste driver al geïnstalleerd staan ook in geforce experience staat de laatste 398.36. Ik zit zelf te denken dat het mogelijk aan mijn moederbord zou kunnen liggen? er heeft ooit een hond tegen m'n kast aan geplast, mogelijk heeft die iets geraakt? is er wat plas op mn board terecht gekomen....... Mijn netwerk valt soms ook weg. toen heb ik voor de zekerheid een nieuwe losse netwerk kaart gekocht PCI express 1x. maar ook daar viel het netwerk sporadisch weg. dat mijn hele pc ook sporadisch vastloopt lijkt op defect moederbord ? of zit ik er naast ? probeer ook maar mee te denken zo ver mijn pc kennis gaat. de laatste tijd trouwens geen problemen meer met het netwerk hoor... tis allemaal zo vaag heel vervelend van de week trouwens 50 GB aan FOR HONOR (game) gedownload zonder problemen :-/ Maar hierbij de gevraagde afbeeldingen:
  3. ah mijn excuses. hierbij de link: http://speccy.piriform.com/results/IZEHTFqlGD2xRZ3JTtHPY8J EDIT: geen freezes meer gehad vreemd genoeg.
  4. Beste leden van PC-helpforum, Sinds enige tijd freezed mijn pc steeds opnieuw. nu dacht ik dit komt omdat mijn (oude) HDD's te oud zijn en dood gaan (omdat het meestal tijdens downloaden gebeurde. soms steam, soms utorrent en 2x gebeurd tijdens pubg ongeveer(vaak heel erg in het begin na opstarten game)). ik wilde toch graag een ssd dus ik dacht mooi excuus ;). Dus ik 500 gb ssd aangeschaft + 2x 1tb HDD. oude HDD's eruit, windows 10 opnieuw geïnstalleerd en hup gaan met die banaan. Week lang geen problemen gehad (niet bijzonder veel gedaan hoor. eigenlijk maar 2x iets gedaan die week. Player unknowns battlegrounds en realm royale via steam geïnstalleerd, en Star Citizen. 1x PUBG gespeeld geen probleem en 2x star citizen geen probleem. Nu wilde ik vanochtend even snel wat steam cards verkopen, voor de summer sale voorbij was en terwijl PUBG aan het updaten was, freezde mijn pc compleet. op dat moment loopt geluid en beeld vast. ik hoor dat mijn HDD's stoppen met werken en mn pc rustig wordt. enige wat ik dan nog kan is hard reboot (voorheen mn pc uur aan laten staan om te kijken of die weer aan de praat gaat, werkt niet.) dit gebeurde nog 2 keer achter elkaar, 1x met update pubg 1x update realm royale. daarna pc weer gereboot en download op pauze gezet. geen crash terwijl ik mijn kaarten verkoop. mijn pc uitgezet en vanavond weer geprobeerd te downloaden. vreemd genoeg geen crash. Kunnen jullie mij helpen ? MVG, Max bijgevoegd speccy file en reliability monitor. DESKTOP-S4RIO0M.speccy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.