Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

DaveB

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. DaveB

  Kolommen vergelijken

  In mijn beleving was de vraag duidelijk en mijn beleving is nogmaals: geen kunde / verstand van excel. het excel bestand waar om gevraagd werd bevatte geen formules. Ik heb dat uitgelegd. Snap jouw probleem met mij niet. Ik heb meegewerkt aan een oplossing want ik heb je formule gebruikt. Je hebt die zelf gemaakt dus dan weet je de werking er toch van? Heb precies gedaan wat je zei. Maar dit is een disucussie die nergens over gaat. Voor de derde!! keer bedankt voor de hulp. Maar ik leg mijn vraag wel ergens anders neer.
 2. DaveB

  Kolommen vergelijken

  Snap niet waarom je geirriteerd bent. Ik formuleer de vraag niet anders. Ik ben geen excel wizard dus ik weet niet hoe je zaken geformuleerd wil hebben. Toevoegen van een excel document heeft geen doel omdat ik daar niks aan formules in heb staan omdat ik het niet snap vandaar ook deze vraag. Mijn excuus als ik hulp vraag in zaken waar ik niet kundig in ben. Sluit dit topic maar aub, heb hier namelijk geen zin in.
 3. DaveB

  Kolommen vergelijken

  Bedankt voor de hulp maar ik kom er nog steeds niet uit. Ik wil in kolom D de cijfers zijn die niet in C en D voorkomen die wel in A staan. Met jouw formule krijg ik waar / omwaar of helemaal niets te zien
 4. DaveB

  Kolommen vergelijken

  Deze moeten als 2 afzonderlijke kolommen aan gegevens gezien worden Klopt. Echter deze laat ie als *NB zien, waarbij de overeenkomstige nummers getoond worden. Mijn wens is om alleen de nummers te tonen die niet overeenkomen. Dat bespaart mij een grote hoeveelheid aan tijd omdat de kolommen veel data bevatten.
 5. DaveB

  Kolommen vergelijken

  Beste allemaal, Al een paar dagen ben ik aan het zoeken naar een geschikte formule, maar mijn excel kennis is gewoon niet toereikend om in sommige gevallen zelfs de uitleg te snappen. Ik zit met het volgende probleem: Ik heb 3 kolommen met data. A, B, en C. De afwijkende nummers van B en C t.a.v A zou ik graag in kolom D willen zien. Indien mogelijk ook de afwijkingen van B t.a.v. C in kolom E Ik heb een vert. zoeken formule geprobeerd maar die laat me de overeenkomsten zien terwijl ik juist graag alleen de afwijkingen zou willen zien. Mijn excuus als dit voor sommige mensen een te makkelijke vraag is maar ik kom er niet uit.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.