Ga naar inhoud

Dolly Huisman-Vink

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dolly Huisman-Vink

  1. Het verend lipje is aan beide zijden aanwezig, het raadsel zal wel nooit opgelost worden.
  2. Dit gaan jullie niet geloven: ik draai net de desktop om, om de kabel eruit te halen voor de laptop zoals Kweezie wabbit voorstelde: ik haal dus de kabel eruit......houd ik een losse kabel in mijn handen....hoe kan dit nu zo makkelijk valt die er niet uit.....Weer aangesloten dus en hopla internet werkt weer. Met het schaamrood op de kaken geef ik jullie een dikke knuffel voor het meedenken!
  3. Op advies van Porrelaar een wifi adapter besteld, wordt morgen geleverd, hopelijk werkt dat als tussen oplossing. Hoop dat jullie toch nog blijven helpen om de vaste internetverbinding weer aan de praat te krijgen!!!
  4. Ik had alleen een herstelpunt staan van vanmorgen, van de tijd dat ik de updates ongedaan maakte. Alle oudere herstelpunten zijn verdwenen, hoe dit kan, geen idee.
  5. Ik heb alle Windows updates van 11/7/2018 verwijderd, helaas nog steeds geen internetverbinding. De manier waarop ik normaliter met internet verbonden ben: utp in PC naar Kabelmodem van Arris; van Arris loopt weer een kabel naar de Linksys router. Helppppp
  6. Bij apparaatbeheer staat inderdaad geen wifi adapter. Ik zie alleen de netwerkadapter van Realtek. Er staan nergens rode kruizen of uitroeptekens. Wat kan ik verder doen?
  7. Publiceer snapshot lukt niet; ik krijg de melding : De naam of adres van de server kan niet worden omgezet. Ik heb wel een bestandje kunnen maken, staat hieronder, heb je daar wat aan? HUISMAN-PC.speccy
  8. Ja, alle met wifi verbonden apparaten werken (laptop, Ipad, IPhone) alleen de desktop PC heeft geen internetverbinding. Ik ga met behulp van een USB stick Speccy op de PC installeren en zal zo meteen de resultaten plaatsen.
  9. Al een paar maal herstart ook de router en het modem van stroom af gehad en herstart zonder resultaat.
  10. Vanmorgen stond er na het opstarten van mijn pc een Windows update klaar, ik heb deze uitgevoerd en had daarna geen internetverbinding meer. De Wifi werkt daarentegen wel. Wat kan het probleem zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.