Ga naar inhoud

Wouter Renwa

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wouter Renwa's prestaties

  1. Ik heb dit gedaan, ik had mijn LoL client en discord open terwijl ik dit deed. En het chrome tabblad waarvan ik dit heb gedownload. Al bedankt voor de reactie. de 2 logs: Addition.txt FRST.txt
  2. Recent heb ik de amazon assistant extensie voor google chrome geïnstalleerd. na dit merk ik dat telkens wanneer ik chrome open rond de 12 tabbladen worden geopend die tot 90% van mijn cpu tewerkstellen, het vreemde is dat ik deze tabbladen in taakbeheer niet kan sluiten en op mijn scherm zelf niet kan zien. Ik heb de amazon assistant verwijderd uit chrome en chrome opnieuw geïnstalleerd. Na dit nog steeds geen succes, ik weet niet waar het probleem ligt maar het lijkt me erg toevallig dat zoiets tegelijk gebeurt. Door dit probleem kan ik op sommige websites niet surfen. Op deze toevallig wel maar op http://huaweiadvices.com/unlock-bootloader-huawei-honor-phones/ lukt het niet om de pagina heel te laden en gaat mijn cpu verbruik sterk omhoog. Ik heb op een paar websites gelezen dat de assistant knoeit met de browser maar wat ik aan de hand heb is nog iets anders. HELP NEEDED!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.