Ga naar inhoud

erix

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door erix

  1. Bedankt Stegisoft maar als nieuweling kreeg ik er mijn opmerking niet bij en probeer het nu opnieuw : Dank zij uw tip kwam ik op de goede weg. Voor andere geïnteresseerden : gaat het voor explorer 8 als volgt : extra, internetopties, beveiliging, aangepast niveau, gemengde inhoud weergeven en daar "inschakelen" aanvinken ipv "vragen"
  2. Ik heb explorer 8 geïnstaleerd en sedertdien komt er een beveiligingswaarschuwing als ik een site wil openen. namelijk : Wilt u alleen de inhoud van de webpagina weergeven die via een beveiligde verbinding is verzonden ? Daarop moet je met ja of nee antwoorden maar het resultaat is onafhankelijk van ja of nee dat de site geopend wordt. In explorer 7 had ik gevonden hoe ik de beveiligingswaarschuwing kon voorkomen door instellingen in extra, internetopties te veranderen, maar ik vind dit niet terug. Kan iemand mij zeggen hoe dit met explorer 8 kan ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.