Ga naar inhoud

Jannie Massar-Overwater

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jannie Massar-Overwater's prestaties

  1. Ja, en ik heb inderdaad die versie. Probleem lijkt gelukkig opgelost. Ik vind het een fijn programma en het zou jammer zijn als het niet meer zou werken. Ik weet wel dat er ook andere fotoprogramma's zijn, maar ik ben hier nou eenmaal aan gewend en ik kan er alles mee doen wat ik wil. Nogmaals bedankt.
  2. Nogmaals hartelijk dank voor de hulp. Zelfs met mijn gebrekkig kennis van de Engelse taal lijkt het probleem opgelost. Ik zal dit weekend alles nog eens goed uitproberen, maar ik kan het programma gewoon opstarten en afsluiten en de melding is weg. Helemaal geweldig.
  3. Hartelijk dank tot zover. Ik heb het even geprint en zal het bestuderen. Dat tekentje staat er inderdaad, dus misschien kom ik er wel uit. Ik weet niet of dit vanavond nog lukt, maar ik ga er zo vlug mogelijk mee aan de gang. Jannie
  4. Als ik het programma opstart komt de melding "fout opgetreden in het script op deze pagina", niks werkt en ik kan het ook niet afsluiten. Moet er met controle alt delete uit. Volgens mij heb ik niks bijzonders gedaan. Ik kan nergens vinden wat ik hier mee aan moet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.