Ga naar inhoud

Stefaan Eeman

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stefaan Eeman

  1. Ik kan die idd zien, maar niet in een ander bestand toepassen.
  2. ik krijg die melding bij elke keer ik gegevensvalidatie wil doen en ik kies lijst, datum, van tot.
  3. heb ik geprobeerd en was goede optie maar excel geeft melding dat dit niet geldig is via gegevens validatie. weet iemand hoe ik die datum picker (kalender van de desbetreffende maand) kan invoeren door op een pijltje te klikken?
  4. bedankt voor je reactie, dit werkt prima maar eigenlijk is het niet dat wat ik zoek. ik heb een bestand gemaakt voor registratie van ritten van chauffeurs. de eerste kolom zou ik dus een pijltje willen (in elk vak) waarbij dan de date picker te voorschijn komt.
  5. Hallo, ik zoek me al dagen, weken suf op een date picker probleem. ik gebruik windows 10 en office 365 ik heb vanalles gevonden en geprobeerd, van het toevoegen van "Microsoft Date and Time Picker Control 6.0 (SP6) " dit lukt niet, dit probeerde ik ook : "C:\Windows\SysWoW64\regsvr32.exe mscomct2.ocx" dit lukte maar veranderde niets, ik vind nog steeds de date picker niet terug in de invoeg toepassingen, zou het aan de windows en office versie kunnen liggen want ik vind daar ook niets van terug in combinatie met date picker in google. heeft iemand een alternatief? ik wil gewoon in excel 365 in een sheet een drop down kalender in een cel. groetjes en alvast bedankt voor jullie tijd Stefaan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.