Ga naar inhoud

Ine_13

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ine_13's prestaties

  1. Geen resultaat. Pc blokkeert en start opnieuw op. FC9B2514-CAB7-44D2-BA06-B8F0B9FAEA47.MOV
  2. Er komt op: zie afbeelding als ik dit doe, kan ik niet (zoals aangegeven) mijn taal kiezen etc.
  3. Hey, het was een nieuwe laptop, we hebben hem ondertussen al zeker 5 à 6 jaar . Het is een Toshiba Sattelite (modelnummer weet ik niet). Bij aanvang stond er Windows 7 of 8 op. Toen mijn broer hem nog geen 1,5 maand geleden kreeg stond er Windows 10 op. Hij is meester in prutsen en heeft dit dus klaargespeeld omdat hij zijn wachtwoord niet meer wist. Wat hij nu net gedaan heeft, geen idee. Er staan geen belangrihke data meer op.
  4. Hey, mijn broer (met een handicap) had een laptop gekregen, en heeft deze helemaal omzeep geholpen waardoor we genoodzaakt waren om er een nieuwe Windows op te zetten. We hebben er Windows 7 op gezet, maar dit wil nu niet opstarten. Ik geraak wel in het bootmenu en alle andere ‘f-menu’s’. Een nieuwe windows 10 cd wilt ook niet installeren over de Windows 7. Is er een mogelijkheid om windows 7 van de harde schijf te krijgen zonder dat we echt Windows moeten opstarten (want dit lukt niet).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.