Ga naar inhoud

Optimalcrab

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Optimalcrab's prestaties

  1. bedankt aan iedereen voor de hulp, heb de win10 gedownload op een stick en zal men windows herinstalleren. mss zelfs direct een grotere ssd aanschaffen
  2. ja heb ik gedaan als admin. vandaag komt men broer op bezoek en hij ging zen win10(als ie em vind) meebrengen, hopelijk kan ik dan een herstel uitvoeren.
  3. krijg de melding "deze module kan niet geladen worden"
  4. ik denk dat ik die al geprobeerd had
  5. laatste java is geinstalleerd, geeft niks uitgehaald filmpje is van X2, bij mij was het X3. zal me trouwens een worst wezen hoe ik het actief krijg nu, de schade is al geleden en die wil ik eerst opgelost hebben. toch bedankt om de link te sturen.
  6. http://speccy.piriform.com/results/8oehDNTtbqeJw7FBBIRqaYc
  7. in opstarten is e: hetzelfde als c:\windows, e: wordt dan gebruikt als aanduiding van de windowsmap. geen dvd scannow vind geen fouten (had ik al gedaan). heb de besturingssysteembestanden zichtbaar gemaakt maar geen map cutom te zien. computer starte vandaag wel gewoon op, enkel empyrion wil nu niet starten omdat driver signature enforcement is uitgeschakeld.
  8. hoy, ik installeerde vandaag een oud spel "X3-reunion" en wanneer ik het wou starten herstarte mijn pc. ik kreeg toen het herstelscherm en kon na lang zoeken via optie 7 bij opstartopties toch starten. na een beetje onderzoek vond ik deze melding: Gevonden hoofdoorzaak: --------------------------- Essentieel bestand e:\boot\resources\custom\bootres.dll voor opstarten is beschadigd. toen ik dit controleerde stond bootres.dll onder resources zelf en is er geen map custom. het lukte me ook niet om deze zelf aan te maken om zo het probleem proberen op te lossen. mijn windowsversie 10 werd geupgraded van 8.1 enkele jaren terug dus heb geen hersteldisk of backup. ook stond mijn systeemherstel uit(wist ik niet) dus herstellen naar vvorig punt is geen optie. zijn er nog mensen met dit probleem en wat kan ik doen als oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.