Ga naar inhoud

Bruud

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bruud

  1. Aah oke, dat is wel een slimme aanpak inderdaad. Bedankt!
  2. Bedankt voor uw bericht, ik dacht dat ik alle updates had gedaan maar blijkbaar nog niet, dit ben ik nu aan het doen. Waarover gaat dit precies "Wat jij nu zegt heb ik nog nooit van gehoord." Ik wil graag weten of ik door kan gaan met de TPM update zonder dat ik gegevens verlies.
  3. Beste forumleden, Ik heb heel de tijd een geel driehoekje met een uitroepteken bij mijn windows defender icoontje staan. Dit komt omdat ik nog een Firmware update voor mijn beveiligingsprocessor moet doen. Toen ik die update startte kwam er een waarschuwing te staan die ik niet helemaal begrijp, dus ik hoop dat jullie mij er wat meer over kunnen uitleggen. Het bericht dat ik krijg staat bij de bijlage. Wat bedoelen ze precies met "Het bijwerken van de TPM-firmware terwijl de schijfeenheid gecodeerd is resulteert in gegevensverlies" en bij wat ik moet doen om te voorkomen dat gecodeerde gebruikersgegevens verloren gaan staat "de schijfeenheid decoderen". Ook had ik een vraag over de Options groep, wat hoort daar eigenlijk te staan, want blijkbaar kan dit programma die tekst niet laden. Alvast bedankt! Groeten, Ruud
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.