Ga naar inhoud

ShadyAngel

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ShadyAngel

  1. Hallo, Ik weet niet of mijn vraag hier past maar deze leek me de meest duidelijke. In verband met dit topic Afmetingen koelers (fans) bepalen Door ShadyAngel, 17 augustus in Hardware algemeen In de antwoorden op mijn vraag verwijst iEscape mij door naar de forumregels. Wat doe ik verkeerd om doorverwezen te worden naar de forumregels? Graag enig verduidelijking in verband met toekomstige vragen. Ik stel mijn vragen op 2 forums omdat ik dan eerder een antwoord zal krijgen dan wanneer ik op één forum gok. Dit geeft in mijn ogen ook de mogelijkheid om de verschillende mogelijkheden te vergelijken. Het gebeurt ook meer dan eens als er gewoon geen enkel antwoord komt daarom dus. Ik respecteer alle forum medewerkers.
  2. Dit is misschien een onozele vraag maar is er een simpele manier (op zicht-niet aangesloten) om de luchtstroomrichting te bepalen van een pc ventilator. De meeste berichten die ik terugvind op internet spreken elkaar tegen. Ik zou dit willen weten voor ik de behuizing van mijn opslagbehuizingen openmaak en de ventilators verkeerd plaats. Alvast bedankt voor de hulp.
  3. Ik heb recent 2 Icy Box (IB-RD3640SU3 en IB-RD3620SU3 - USB opslagbehuizingen) gekocht. Ik zou hier 2 stille fans in willen plaatsen omdat de originele veel te lawaaierig zijn. De toestellen zijn zeer handig maar de fans zijn veel te luid. De fans vinden is niet zo moeilijk maar hoe moet ik de afmetingen bepalen? Gemeten van kant naar kant of van bevestigingsgaatje naar bevestigingsgaatje? Er zit een verschil van 10mm op. De ene site zegt zus, de andere zo. Als ik de afmeting van kant naar kant neem kan ik de koeler niet vastmaken met schroefjes. Kan iemand mij verder helpen.
  4. Ik kan nu ondertussen wel inloggen met mijn (facebook) schermnaam. Is er nog een manier om mijn schermnaam te wijzigen? Ik vind deze nergens terug.
  5. Ik probeer al 2 dagen een account te registreren maar loop steeds vast op de beveiligingscontrole: error "niet geslaagd-probeer opnieuw". Zopas nog geprobeerd nog steeds zelfde fout. Ik kan wel inloggen met mijn facebook account maar omdat ik facebook wil opzeggen wil ik gewoon kunnen inloggen met mijn e-mail en wachtwoord zoals ik op alle sites doe. Ik heb facebook wel een paar maal geprobeerd maar vind ik niet interessant voor mij en dus wil ik daarvan af, twitter gebruik ik ook niet (geen enkele social media trouwens). Hoe kan ik dit oplossen en mijn e-mail adres voor pc-helpforum blijven gebruiken (dit adres is niet meer beschikbaar - waarschijnlijk door de mislukte registratie?)? Graag hulp aub. Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.