Ga naar inhoud

Hppc

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Hppc's prestaties

  1. Ik ga mijn pc maar weer leeg halen, want dit is geen doen meer. Ik zit nu op de 45 fps en gaat niet hoger dan 58 fps. Ik zit ook op een andere site en die zegt ook dat hij er verstand van heeft, en zegt als je deze drivers downloaden voor je pc en dit download dan zou dat hem "sneller" maken, nou ik merk het.... bedankt
  2. Lol, das gek normaal geeft hij aan dat er updates zijn. Maar ja er zijn updates van versie 1803.
  3. Nou, ik zit nu af en toe op de 48 fps, en dan weer op de 145 fps xD maar nog steeds rond de 68 fps. En met bf3 kon ik een jaar terug ofzo, want heb al lang geen bf3 gespeeld, alles op ultra zetten met de graphics en nu moet ik alles op low zetten en nog heb ik mega screenlagg :((((
  4. Hoi hoi, heb die scan net gedaan. Dit geeft hij aan: Windows Resource Protection dit not find any integrity violations. Gr.
  5. Ik heb Windows PowerShell opnieuw gedaan, nu is die wel 100% :). Maar wat heeft dat voor nut, als ik vragen mag.
  6. Is dit het dan? Ik zit nu in taakbeheer, en daar staat onder geheugen: 3x 360 total security (32 bits) en de 1ste is 25,0 MB, 2de 0,3 MB en de 3e 20,5 MB. En totaal is mijn geheugen 60 % in gebruik. Ik heb dat gedaan met Windows PowerShell, hij blijft staan op 4,5 %, ik heb geen flauw idee wat dat betekent haha. Gr.
  7. wat bedoel je met windows update? ik heb heb volgensmij niet gestopt? en als ik die frameworks download kan dat helpen dan? 360 total security is 100 MB, zie ik bij de apps staan.
  8. Ik heb de drivers gedownload. Een heel pakket hihi, maar ik zit nu rond de 71 fps, en soms daal ik weer naar de 68 fps, dus niet echt een groot verschil helaas :(.
  9. Dankjewel voor je bericht, ik ga het is proberen! je hoort nog van me of het gewerkt heeft!
  10. Sorry voor mijn late reactie. Ik heb niet veel verstand van computers, daarom dacht ik dat het gevaarlijk zou zijn voor die speccylink. Maar hierbij de link : http://speccy.piriform.com/results/RixaGI2GNKnMwiFSNnoT82c
  11. Wat wil je dan zo graag zien in die link. Ik vind het een beetje gevaarlijk. In die link staat werkelijk alles, een heel logboek.
  12. Heeft u hier wat aan> gr Speccy.txtSpeccy.txt
  13. stegisoft, ik wil graag een antwoord hoe dit kan, alleen als ik die link erin zet, komen allemaal IP-adressen erin te staan, en dat wil ik er liever buiten houden.
  14. Hier is de link van Speccy (link verwijderd op vraag van Hppc)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.