Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Goatik

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Goatik

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wanneer ik mijn gsm probeer op te laden op mijn pc blijft mijn pc connected/disconnected geluiden maken. Ik heb op een andere pc geprobeert om mijn gsm op te laden en dit werkt normaal, het ligt dus aan mn pc. Als ik mijn gsm aansluit via de USB slotten van mijn moederbord heb ik het probleem niet, het gebeurt alleen als ik mijn gsm probeer op te laden via mijn behuizing USB slot. Ik heb geprobeert om selectieve usb onderbreking uit te schakelen, en dit werkte niet. Ik heb ook geprobeert om via apparaatbeheer bij USB invoerapparaten "de computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te besparen" ge-unchecked en dit werkte ook niet. Hopelijk kunnen jullie me met dit probleempje helpen. Mijn gsm is een Samsung Galaxy A8 2018 Mijn pc specs: Moederbord: Msi B350 Pc Mate Cpu: Ryzen 5 2600 Cpu koeler: Be Quiet! Pure Rock Behuizing: NZXT s340 GPU: Asus ROG Strix Rx 570 4GB Ram: 2x4GB 2400Mhz DDR4 Corsair Ballistix Ssd: 500GB WD Ssd Voeding: Cooler Master Masterwatt lite 500
 2. Heb juist wat rond gekeken en ik zie dat ik mijn moederbord bios moet updaten, heb helaas geen andere am4 cpu dus waarschijnlijk zal ik het op een andere manier moeten oplossen. Maar ik denk dat dit het probleem is dus zeker bedankt! Ik heb overal gezocht en kon mijn probleem niet vinden. Bedankt!
 3. Deze moederbord heeft geen speakers, wel 4 led lampjes met cpu, ram, vga en boot.
 4. Zonder Ram brand het lichtje van ram en van cpu
 5. Misschien is mijn RAM defect? Als ik een extra had zou ik dit kunnen testen maar ik heb er maar 1. Die was wel nieuw aangekocht maar ik heb gehoord dat ram geheugens vaak defect zijn.
 6. Ik wist niet zeker op welke gpu die eerst boot dus heb ze alle 2 geprobeerd geen signaal nog altijd.
 7. Geheugen zit in het 2de slot, heb geeb speaker aangesloten en ja ik heb de monitor aan de 750ti aangesloten. Ik heb ook zonder gpu geprobeerd dus met de onboard gpu en dat werkte ook niet.
 8. Hallo, ik heb een probleem met mijn nieuwe pc die ik juist heb opgesteld. Als ik die aanzet krijg ik niets op mn scherm te zien, de lichten gaan wel aan en alles draait zoals die hoort. Mijn moederbord heeft een troubleshooting LED indicator die zou moeten branden als er iets mis is, die brandt niet. Ik ben bijna zeker dat alle kabels goed aangesloten zijn. Dit is de 3de keer dat ik een pc opstel en had nog nooit problemen. De RAM zit ook in de juiste slot, heb in de handleiding van de moederbord gekeken. Als iemand zou kunnen helpen zou ik dat zeer veel appreciëren. Hier de specs van mn pc: Moederbord: Msi B350 Pc Mate Cpu: Ryzen 5 2600 Cpu koeler: Be Quiet! Pure Rock Behuizing: NZXT s340 GPU: Msi Geforce GTX 750ti (ga ik nog vervangen) Ram: 1x4GB 2400Mhz DDR4 Corsair Ballistix (ik ga er nog een stick bijvoegen later) Ssd: 500GB WD Ssd Voeding: Cooler Master Masterwatt lite 500
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...