Ga naar inhoud

wildebestuurder

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wildebestuurder's prestaties

  1. Ik ben de installatieCD van Office 2007 kwijt ! Nu zou op mijnPC dat terug geïnstalleerd moeten worden. Op de laptop van mijn dochter staat dezelfde Office 2007. In de Pcwinkel kunnen ze Office 2007 terug op de PC zetten, MAAR dan moeten ze de key hebben. Kan ik die nog terug vinden op de laptop van mijn dochter ????
  2. Elektronische nieuwsbrief Ik heb in Dreamweaver een document gemaakt waarin afbeeldingen gelinkt zijn aan webpagina zoals bv. logo van sponsor gelinkt aan de website van diezelfde sponsor. Al ik dit document als elektronische nieuwsbrief via Outlook express wil versturen, dan wordt die link NIET geïntegreerd. Wie weet raad ?
  3. Als ik een afbeelding in een pagina zet, is er dan een middel wanneer de cursor op de fbeelding staat om door te klikken naar een website die ik aan deze foto link ?
  4. Sinds de installatie van ik-weet-niet-wat doet mijn muis nogal raar. Soms is de cursor eventjes helemaal weg of reageert de muis niet direct. In de computerwinkel liet ik het testen en daar ging alles perfect, terwijl thuis mijn pc vrij traag is. Kan dat komen door AVG, door aansluiten van randapparatuur ( printer, luidsprekers ...) of door de B-Box van Belgacom ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...