Ga naar inhoud

RoyXew

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

RoyXew's prestaties

  1. Ik heb het nodig om games te streamen, en voor video editing. Ik had nog een vraag want, ik weet niet perse hoe ik een processor moet vervangen. Denkt u dat het mogelijk is om zelf te doen met een filmpje van youtube erbij? Of raad u me aan om dit het bij een winkel ergens te laten doen.
  2. De reden voor een hoger processor is vanwege mijn hobby als livestreamer. Na wat research blijkt dat een betere processor mijn input/fps droprates gaat verminderen. Hoe kan ik weten of het 91 watt verbruikt? "Welk processor heb je nu?" ik heb een lijst met specificaties als bijlage gestuurd. Dankuwel voor uw help alvast
  3. Hallo beste mensen, Na flink wat zoekwerk ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn pc een nieuwe processor nodig heeft. Nu heb ik gekozen voor de "i7 7700k": https://maxict.nl/intel-core-i7-7700k-boxed-processor-p7265154.html?btwview=in&utm_campaign=pricewatch&utm_medium=cpc&utm_source=tweakers. En aangezien mijn computer kennis redelijk gemiddeld is weet ik niet zeker of dat deze processor op mijn moederbord past. Volgens windowskey+ x, uitvoeren, msinfo32 is het systeemmodel de "MS- 7996" dus dat zou dan de MSI H110M PRO-VD moeten zijn. Nou vroeg ik me af of dus de i7 7700k op dat moederbord past. Als er nog andere dingen zijn waar ik rekening moet houden bij het vervangen van mijn processor laat het me alstublieft weten, want ik heb het nog nooit eerder gedaan dus ik ben van plan met een tutorial van youtube die processor te vervangen. Iemand die me kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.