Ga naar inhoud

KONIJNTJE

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

KONIJNTJE's prestaties

  1. Dank je wel voor deze grondige feedback,ik wist niet dat dergelijke hulp bestond,dus nogmaals bedankt! Inderdaad ik heb Windows 7 en ik werd zo langzamerhand gek van ' Windows Defender ',maar hier ben ik toch wat mee..
  2. Windows Defender blijft voor problemen zorgen, is Defender een belangrijk programma, of zijn er betere? kan ik Defender verwijderen en een nieuwe installeren? raad u Defender aan of een ander anti virus programma?
  3. Ondertussen heb ik jullie tips ter harte genomen wat aardig is gelukt,behalve,hoofdstuk 4- ga nu in de verkenner naar de map C....de twee mappen ;- DATASTORE en DOWNLOAD vind ik niet terug. Kunnen jullie een beetje specifieker zijn a.u.b?
  4. Dank je wel beste mensen voor jullie hulp,ondertussen doe ik wat ik kan,dit programma werd geïnstalleerd door iemand anders. Ik vind Windows Powershell wel terug,echter niet als administrator,maar als gebruiker!
  5. U bent wellicht een expert op gebied van computers,ik snap er niks van. Teamviewer zegt u zeker iets,ik neem hier heel veel risico mee,maar ziet u dat zitten om mij zo eventjes te helpen?
  6. Krijg een melding om deze bij te werken,maar de update lukt niet door foutmelding. Weet niet wat ik moet doen om deze update te kunnen voltooien?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.