Ga naar inhoud

ster100

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ster100

  1. Ja het gaat om 1 scherm. ""Indien het tweede, dan: - zie ik alleszins niet in hoe je twee "full screens" op één enkel scherm getoverd zou moeten krijgen"" bijna full screens bedoel ik. Er staan bij mij 2 bijna full screen vensters open. Maar wanneer ik op het venster van youtube klik, en rechtsonder op ""volledig scherm"" klik, schiet het youtube beeld op beeldvullend. Dus dan is het flightsimulator scherm niet meer zichtbaar. Op theater modus is het beeld te klein.
  2. Wanneer ik msfs2020 (flightsimulater 2020) op mijn scherm heb, wil ik ook flightsim tutorials van youtube kunnen kijken als hulpje. Maar het youtube venster krijg ik niet formaatvullend (dus niet zo groot als het beeldscherm). Wat doe ik verkeerd?
  3. Op achterkant van mijn pc zitten:o.a. hdmi en dvi uitgangen.monitor 1 is aangesloten op een hdmi uitgang.Maar monitor 2 moet ik aansluiten op.... welke uitgang ?wie weet raadt?
  4. Licentie Windows verloopt binnenkort. U moet Windows activeren. Wat te doen? Zie bijlage
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.