Ga naar inhoud

normark

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

normark's prestaties

  1. Dit is ook een probleempje waar ik al een tijdje mee zit, maar minder storend. Wanneer ik een map (documenten, afbeeldingen, muziek, downloads,...) wil openen vanuit startmenu krijg ik altijd de volgende melding te zien : "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Installeer een programma of, als dit al is geïnstalleerd, maak een koppeling in het onderdeel Standaardprogramma's van het Configuratiescherm." Opmerkelijk is, wanneer ik op de map rechts klik en dan "openen" dan gaat het wel. Ik heb dit al een tijdje en herinner me dat dit probleem was begonnen na een Windows Update. Wat in de melding staat heb ik al opgevolgd maar zonder resultaat.
  2. Op die manier is het inderdaad gelukt ! Dankjewel !
  3. Sinds een enkele dagen heb ik een probleem bij het installeren van programma's. Downloaden kan ik nog maar op het moment dat ik het programma (welk programma ook) wil installeren vanuit "downloads" zie ik nu altijd het volgend venster verschijnen : "Een van de vereiste bevoegdheden is niet aan de client toegekend". Wanneer ik probeer "als administrator uitvoeren" lukt het ook niet. Ik kan dus niets meer installeren. Iemand een oplossing ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.