Ga naar inhoud

Pieter23

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pieter23's prestaties

  1. Dat is helemaal waar maar had gehoopt/ gedacht dat een dupicate finders niet alleen kijkt naar de naam van het bestand maar ook de grote, de locatie en datum waarop ze gemaakt zijn. Als dat niet zo is heeft een duplicate finder inderdaad geen zin en moet ik ze nu allemaal handmatig verwijderen en in de toekomst zodra ik ze op de computer heb gezet, alle foto's op de apparaten wissen.
  2. Hallo allemaal, Ik ben een particuliere gebruiker en heb momenteel een Sony laptop met Windows 10 (wellicht stap ik op korte termijn over op een Macbook). Net als velen maken ook wij graag foto's van vakanties of gebeurtenissen onze digitale camera, telefoons etc. We bewaren al deze foto's op de computer en maken hier vaak mapjes voor aan. We ordenen foto's op jaartal en maken submappen van de verschillende gebeurtenissen, een heleboel werk! Omdat we hiervoor geen programma gebruiken en de foto's op de computer zetten vaak in de haast gebeurd, staan veel foto's er dubbel op. Ook hebben we een forse achterstand om alles te categoriseren. Nu heb ik een tweedelige vraag: 1. Ik ben op zoek naar een programma waarmee ik eenvoudig alle dubbele foto's kan weggooien. Ik heb zelf al gezocht maar programma's als Photo Move, Duplicate Cleaner etc. kosten allemaal geld en vraag me af of hier geen gratis programma voor is? 2. Ook wil ik de foto's voortaan importeren met behulp van een programma zodat foto's er niet dubbel op komen. Wie kan mij ook hiervoor een goed programma adviseren? Ik ben benieuwd naar jullie adviezen en wacht graag de reacties af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.