Ga naar inhoud

mario bros

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mario bros's prestaties

  1. Heb hem terug gebracht en een hp scanjet G3010 gekocht en hij werkt zeer goed. Maar niet te vlug,wel perfect beeld.Zit nu circa aan mijn 1000ste dia, nog 2000 te gaan.Heb er 99€ voor betaalt.
  2. Je moet eens www.unisupport.be gaan. Daar kun je een driver vinden voor je diascanner en ook een verwoordde oplossing vinden. Je moet wel belgium laten staan en dan het type negatievenkopieerder 50612 aanklikken. dan klikken op get support. En dan zie je de driver 5.1 en solution guide nl (oplossing) en kun je ze daar downloaden. Voor de driver mag je hem niet direct van de cd installeren. Sluit eerst je diascanner aan ,laat windows de hardware zoeken en hij zal het vragen om het stuurprogramma van de cd te zoeken. steek dan pas je cd in en druk op ok. hopend je geholpen te hebben groet ik u.
  3. Hebben jullie ook slecht beeld als de dia gescand is of is er iets mis met de mijne? De gezichten zijn allemaal donker. Heb hem uit de doos gehaald en dat venstertje zat er los in, en ik heb het er van onderen ingestoken of zit dit op een andere plaats misschien? Indien iemand een betere diascanner heeft wil je dan het merk, type en waar je hem gekocht hebt doorsturen. Dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.